Ambassadeurs van het Platform Eenzaamheid Walcheren dragen de boodschap van het platform in hun organisatie en in hun persoonlijke omgeving uit.

Willemien Treurniet, wethouder gemeente Middelburg, Ambassadeur Platform Eenzaamheid Walcheren:

Eenzaamheid gun je niemand. Dat is waarom ik mij als wethouder welzijn van harte inzet om er voor te zorgen dat Middelburgers zich minder alleen voelen. Dit doe ik met alle plezier samen met andere organisaties in onze gemeente.

foto: still uit film van Dennis van Akkeren

Bert Tuk, wethouder gemeente Veere, Ambassadeur Platform Eenzaamheid Walcheren:

“Ik ben ambassadeur tegen eenzaamheid omdat het thema, net als de mensen zelf, jong en oud die eenzaam zijn, aandacht verdient. En daar wil ik me graag voor inzetten!

foto: gemeente Veere

Jeroen Portier, wethouder gemeente Vlissingen, Ambassadeur Platform Eenzaamheid Walcheren:

“Eenzaamheid is je niet verbonden voelen. Eenzaamheidgevoelens kunnen invloed hebben op je gezondheid, welzijn en kwaliteit van leven.

Als samenleving kunnen we meer doen om de eenzaamheid aan te pakken. Door te werken aan samenredzaamheid, waarin inwoners naar elkaar omkijken en zorg hebben voor elkaar. 

We investeren daarom als gemeente Vlissingen in het bevorderen van de samenredzaamheid van onze inwoners. Dit doen wij vanuit de leefomgeving van onze inwoners. Met mensen uit de buurt en betrokken organisaties, zoals Buurtteams Vlissingen die zelf ondersteuning en groepsactiviteiten biedt en andere organisaties kan betrekken om inwoners te ondersteunen. “

foto: PersPectief fotografie